Teaser: Lifetime Wish List








alhamdullillah

one of my dreams have been achieved, in shaa Allah.
today, early flight, we will off to this peaceful & beautiful place.
pray for our safe journey...







will update more when we're back.

* holiday mode activated, 4d 3n *

Welcome 2013

HAPPY NEW YEAR 2013

terlewatkah saya? hiksss...baru 5 hari kita dalam tahun baru. baru hari ni sempat mengadap lovely blog yang agak bersawang ni. kalau rumah yang dah lama tak berpenghuni, sure dah naik kulat & naik lalang tinggi. haaaaaaaaaaa lovely blog ni pun dah nak tahap macam tu kot. kahkahkah

hopefully, tahun 2013 akan bawa lebih banyak kenangan indah untuk kita semua. inshaaALLAH akan berusaha untuk lebih bahagia & gembira, berusaha untuk lebih berjaya, berusaha untuk lebih istiqamah, berusaha untuk lebih mendalami ilmu dunia & akhirat, berusaha untuk menjadi seorang hambaNYA yang sentiasa mengingatiNYA, isteri yang disenangi suami, anak yang disenangi Mak & Ayah, Mommy yang disenangi Harith Iskandar Umar, sahabat yang sentiasa disenangi teman-teman.

let's bygone be bygone. buka chapter baru, penuhi dengan catatan indah untuk dikenang di masa hadapan...

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009