Cucu Tokwan

presenting the only grandson of Tokwan






sama gaya

very the manja budak kenit with his Tokwan.

Eid Mubarak 2012 Portrait

hi loveliness

dah nak habis Syawal, baru terkedek² nak upload picca Raya. tak kiralah, janji masih ada mood raya. erk, ada lagi ke mood tu sejak naik kerja?

this year, giliran beraya di kampung Hubby Sayang after 2 years in row balik beraya with my family. balik a day before raya, nasib baik tak jammed & arrived just before the iftar.



my little family


with family in law


my beloved family


my heart!


this is the only picture of Iskandar complete with baju Melayu, songkok & samping
 
raya kali ni agak 'best' sebab Iskandar dah berjalan. dia menjadi hero di mana sahaja. semua ceruk rumah orang dia jelajah. bukan Iskandar yang letih, Mommy & Papa yang penat sebab kena mengejar Iskandar yang takde langsung pit-stop. fuh!

janggal juga sebab 1st time raya pertama tak sama² dengan family sendiri. bersalaman raya lepas kaum lelaki balik solat Aidilfitri, breakfast sama² & tukar² sampul duit raya. huwaaaa... I really missed all of that when I'm at in-law house.

last but not least, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. Maaf zahir & batin dari saya sekeluarga untuk semua.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009