Anak & Bapa


Iskandar muka blur sebab baru bangun tidur


muka ceria


kembar seiras


suka kena agah


wish all this happiness will lasting forever, insyaALLAH. Amin.

Happy Monday

happy Monday dearie




wajah yang sentiasa menceriakan hari saya. kawan² pula macam mana?

Intro of Premium Beautiful

hi loveliness

this is my 1st entry about Premium Beautiful (i guess). well, it's good to share something good right. like sharing is caring. eceh!

rupanya ramai juga yang tak tahu apa itu Premium Beautiful or nama manjanya PB. mari saya cerita serba-sedikit tentang PB ni. sebelum cerita panjang², saya tepek pic PB dulu.


long bra


waist nipper


front & back of waist nipper


long girdle


one full set of PB

PB ialah korset no. 1 di Malaysia yang menjadi impian setiap wanita untuk memilikinya. PB telah banyak membantu wanita² Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan & kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

PB memfokuskan 70% untuk kesihatan dalaman & juga luaran, 30% untuk pembentukkan badan & memberikan 100% keyakinan kepada wanita. yang lebih menarik, pengguna PB akan mendapat warranty seumur hidup serta khidmat servis percuma. pengiktirafan dari SUPERBRAND memberi kelebihan kepada PB dimana ianya terbukti berkualiti tinggi & amat laris. PB juga disyorkan oleh American Chiropratic Associatio (ACA). selain itu, kandungan Far Infrared Rays (FIR) yang ada turut memberi kelebihan & membezakan PB dengan mana² korset di pasaran. saya akan buat 1 entry khas mengenai FIR ini.

dah tahu serba sedikit mengenai PB kan? apa pula kelebihannya pada kita? apa ekkkk

[1] instant result! lepas pakai, terus nampak kelangsingan badan. tak percaya? kena dapatkan 1 set dulu & lihat keberkesanannya
[2] melancarkan peredaran darah. pada sesiapa yang mengalami masalah period berketul, insyaALLAH masalah itu akan berkurangan
[3] mengurangkan senggugut/period-pain
[4] meningkatkan kadar metabolisme
[5] membakar lemak² tegar
[6] menstabilkan hormon badan
[7] mengehadkan pengambilan makan so kita boleh diet naturally. make sure ambil makanan seimbang.
[8] mengurangkan masalah sakit belakang
[9] memantapkan bentuk badan & kedudukan payudara - ala² Datin Maimon gitu. auwww!
[10] menggalakkan penghasilan susu
[10] menghilangkan strecth-mark selepas bersalin
[11] membantu mengeluarkan angin dalam badan
[12] membantu menyingkirkan toksin dalam badan melalui peluh yang terhasil
[13] membantu mengempiskan perut
[14] menurunkan berat badan

haish! kalau nak disenaraikan kebaikan PB ni, banyak sangat. lain orang, lain kesannya. samada lambat atau cepat, semua akan rasa kesannya, dari segi kesihatan dalaman & juga kecantikan luaran.

saya tak sabar nak lihat kawan² tampil menarik & maintain sihat. allow me to share my experience wearing PB with you. kawan² boleh rasa sendiri kualiti & material PB ini.

so, cepat² bertindak. capai phone masing² & SMS/call me at 012-352 3253. taknak SMS/call, boleh BBM me at 2696E694. takde Blacckberry, cepat add number tadi & WhatsApp freely dengan saya. takde juga application tu, boleh email saya di relyza1410@gmail.com ataupun chat dengan saya di YM saya anor_saliza. atau add FB saya & kita PM² di FB. kuasa teknologi, mendekatkan kita. eceh!

jom sama² rasai kehebatan korset ajaib ini!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009