Pavlova by Loova

hi hi hi

hari ni banyak entry makanan plak. sila stand-by tisu or besen or mangkuk bawah dagu/mulut masing² ye. saya tak bertanggungjawab jika PC or laptop or Tab or iPad anda rosak kena air liur. hahaha

sejak² pandai ber-Groupon, ber-Milkadeal ni, memang tiap hari la tengok promosi terkini & ter-best yang ada. sekali tu ada pasal pavlova. selalu dengar or baca orang makan pavlova, buat pavlova. saya ni tak penah buat apatah lagi makan. so, just give a try.






yummeh! terbaik dari ladang. ordered pavlova classic flavor with strawberry topping. hahaha seriously, 1st time cuba tak menghampakan. Hubby Sayang pun suka. siap tanya, ada lagi tak pavlova. hahaha

boleh order lagi lepas ni. credit to Diah yang introduced Milkadeal & Groupon ni pada den. gigih every morning check apa yang menarik. hohohohoho

for inquiries regarding this Pavlova, can call Loova at 017-325 3936 or email dearloova@gmail.com

Iceroom

hi dearie

selama ni tak pernah tau pun tentang Iceroom ni. bila Dila ajak lepak Iceroom Shamelin, I just said JOM! dekat rupanya dengan rumah. betul² sebelah KPTM Shamelin tu.

bila dengar Iceroom, saya terbayangkan bilik berciri ais & sejuk-beku. pastu, menu dia semua berciri sejuk-beku-ice. makan pun dalam bilik sejuk-beku-ice. gilor! rupanya makan ABC je takde bilik berciri ais & sejuk-beku. ngeeeeeeeeeeee


ada discount till today


left: strawberry flavor, middle: blueberry flavor & right: tropical mix flavor


Iskandar & cermin with Mak Ngah


excited tengok fan (kipas yer bukan peminat)








yummeh tau ABC-Iceroom ni. dunno what should I call the menu. ia macam ABC but got lots of flavor & ice yang dikisar tu pun amat lembut. cair dalam mulut. hahaha

nanti nak gi lagi. siapa nak ikut????

Demam

morning sweetie

semalam tak sempat langsung nak update. semua save letak dalam draft. Iskandar been soooo clingy. rupanya dia demam. demam tumbuh gigi agaknya. 4 batang sekali serentak nak tumbuh. plus, dia berak tak lawas. doc kata tu mungkin juga faktor menyebabkan demam.


muka monyok tak sihat

get well soon dear. Mommy sedih siap nanes² bila tengok temp Iskandar 38°. ngeeeeeeeeeee

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009