His Obsession

hi dearie

dah lama saya noticed yang little man saya seorang yang sukakan CAR. dia boleh ralit tengok kereta tak pedulikan orang sekeliling. car part paling dia suka, TAYAR! dari dalam car-seat dia, dia akan terjenguk² ke luar semata² nak tengok tayar kereta sebelah. dang!

so sekarang, lots of his toy more to car or anything yang bertayar. Iskandar macam punya rasa ingin tahu yang tinggi. seolah dia fikir, "macam mana tayar ni berpusing? macam mana ini bergerak?" dia akan pusingkan tayar or roda and analyze it. smart boy!

kadang² sempat juga saya snap aksi dia bila tengah ralit belek tayar. ouh ya, bila dapat pegang stereng, he will be more excited. pernah time saya driving, dia meronta² nak duduk on my lap & he be so happier when he hold the stereng. aiya! lucky we were just arrived PA house that time.



mencari roda vacuum




antara gaya Iskandar












seronok bukan main dia bila dapat drive. bila kami ke sana lagi, dia seolah tahu yang di situlah tempat dia "belajar memandu".

adakah Iskandar akan menjadi drifter berjaya? ahahaha

3 Comments:

Cik Puan Fara said...

ok mmg kembar! iqy pn suek tayar.. tayar kereta,tayar stroller, tayar menan..semua tayar laaaaa

♥♥relyza♥♥ said...

hahahaha
i told u!
pasni nak wat kek tayar utk iskandar.
hahaha

Dina Sallehudin said...

same same my boy pun obsessed dgn tayar hehee... kalau rumah dina ni x kecik, dah penuh mainan2 keta dia =)

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009