Cabaran Adam & Hawa

morning loveliness

sekarang ni rasanya semua tengah demam drama Adam & Hawa. kalau dulu semua tak suka Isnin, sekarang semua tak sabar tunggu Isnin. semua kerana drama Adam & Hawa ni. mentang² Aaron Aziz berlakon kan. hehehhee

luckily already subscribed Mustika package. pandai Astro nak cari customer. tayangkan drama Aaron Aziz as main actor, then siarkan di channel Mustika HD. so, nak tak nak, orang kena upgrade ke Byond & subscribe pakej Mustika. well done!

saya tak pernah baca novel tulisan Aisya Sofea ni. bila office-mate ada, terus meminjam. guess what? dah almost 2 weeks pinjam, still tak habis baca. hahaha... macam mana nak habis baca kalau saya hanya sempat baca 4 hari/week. tu pun selak² sambil tengok dramanya. ada orang bersifat pendengki bila tengok Mommy pegang novel.

normally before 10PM, Iskandar dah tidur. so, sambil buaikan dia, saya layan drama. time iklan je, cepat² mute-kan TV. if not, Iskandar akan terjaga. telinga lintah betul. ada 1 hari tu, Iskandar terjaga right before drama start. aik, nak layan Aaron Aziz gak ke? 1 hari tu la Iskandar temankan Mommy tengok Adam & Hawa. macam² gaya my kenit layan drama ni.


belum start dah menguap?

memula duduk atas riba Mommy. bila iklan, Iskandar cranky. mungkin masih mengantuk. buatkan susu then letak dalam buaian semula. sambil menyusu & selesa dibuaian, Iskandar layan drama. pergh! tiket 1st class sungguh.




tu la cabaran saya bila tiba masa tayangan Adam & Hawa. haish! Astro should change the time la. tukar ke 7pm ke. eeh cannot! nanti lewat nak Maghrib. why not change to 9pm & extend it to 1 hour. baru nak feeling, dah habis. kena sambung esok.

potong betol laaaa!!!

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009