Kenapa?

wow!
dah lama tak hapdet blog ni. bukan je dah bersawang, berkarat segalanya. ihiksss..

hi semua!
macam mana perjalanan Ramadhan setakat hari ni? harap semuanya baik sahaja. cepat je dah hari ke-5 puasa.

ada banyak perkara nak diceritakan di lovely blog saya ini. masa tu ada tapi selalunya saya akan spend dengan my kenit. bila dah dok depan laptop plak, Iskandar pun ikut duduk sama. dia nanti yang menaip. haaa....jenuh tau nak translate apa dia type tu. hahaha


tengok la picca tu. macam mana Mommy nak blogging, Facebook-ing? Iskandar dah conquer dok depan laptop. dia dah pandai switch on laptop tu okeh. sometime bila ada masa selit² tu, saya cuba juga FB-ing guna BB. kalau Iskandar nampak, dia akan rampas BB & campak jauh². he just want me to spend my whole time playing with him, I guess.

haaaa inilah antara sebab kenapa lovely blog terbiar bersawang. masa dengan Iskandar lebih berharga dari mengadap blog.

missing him badly!
p/s: masa entry ini di-type, Iskandar ada di PA with his Tok & TokWan.

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009