Iskandar & Pool

holla mi amor

saya kadang kasihankan anak bujang saya tu. umah dah la tinggi menggapai awan. nak turun ke bawah untuk jalan² di taman amatlah jarang. apatah lagi nak turun bermain di park, phew! I should try to manage my own time wisely.

so, as birthday present, bought him inflatable pool with ball. di Tesco ada jual, balls pun murah compared to Toys 'R' Us. haaa...gigihlah Papa pam masukkan angin dalam pool tu. jenuh! Iskandar pun tolong Papa, tolong kacau je. hehehehe




layan Pocoyo




main tayar


Iskandar sometime OK sometime not bila diletakkan dalam tu. mungkin boring sebab sorang² je main dalam tu. bila kawan datang, seronok je Iskandar duduk dalam tu.

memang penuh dah living hall cinonet Mommy dengan toys Iskandar.

6 Comments:

Matjoe said...

chomel

♥ ROS ♥ said...

seronoknya iskandasr... :)

dialicious said...

ding dong!muat x nayli nak join skali..hehehehe

♥♥relyza♥♥ said...

matjoe : tQ. comey mcm mommy dia tak?

ROS : mau tak seronok!

diah: muat muat!

Put Dianas Addnan said...

nk main kwsn luas n xtinggi dtg Puncak lor main k Iskandar :D

blog-tips-kurus said...

berapa $$ ni sis?
bestnya lepak situ.. :)

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009