Javachip Ice-Cream

holla!

siapa peminat tegar Javachip Starbuck, sila angkat kaki kanan. hahahaha saya salah seorang peminat tegar Javachip. masa mengandungkan Iskandar, boleh kata every week beli. siapa suruh Starbuck buka outlet kat Ampang Point. if not mistaken, time tu Starbuck Ampang Point baru buka. macam tau² je peminat dia ada berdekatan. yang jadi mangsa tolong belikan, office-mate! hahahah big thanks dude. nasib baik tak kena diabetic time pregnant. phew!

lately dah kurang ber-Java. sejak teman ber-Java cuti sakit lama sampai 3m. mengalahkan orang cuti beranak tau ko ni Dd. hahaha sejak tu, mood ber-Java merundum jatuh. sekali sekala je ber-Java ngan Hubby Sayang, tu pun sebab pau dia. kalau tak, jangan harap nak ber-Java sendiri. mode kedekut menguasai diri sendiri ketika di depan Starbuck bila bersama suami. kehkehkeh

sekarang, tak dapat minuman pun tarak hal. sebab, Javachip dah keluar version ice-cream. yeay! boleh beli banyak² & buat stock kat rumah. anytime boleh makan. nak rasa macam minum Javachip, cairkan & letak dalam cup Starbuck. hahaha save giler.

agak pricey ice-cream ni. RM21++ if tak silap. ada jual kat Tesco (ai beli kat Tesco Ampang). kecik cinonet je pun. tapi puas hati la gak kalau hadap sengsorang. rasa ia memang marbeles, tak lari jauh dari rasa Javachip versi air. choc-chip dia lagi besar dari yang minuman punya. best woooooooo




cepat dapatkan di pasaraya berdekatan anda.

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009