Why?

hi loveliness

just wanted to make a confession. I AM THE PREMIUM BEAUTIFUL USERS. yup, this is the most honest confession that I've ever made. ahaksss...kantoi exam paper pun tak pernah confess sejujurnya macam ni tau.

WHY I choose this PB corset? kenapa nak guna corset yang merepek betul harganya walhal boleh guna corset lain yang jauh lebih reasonable. kenapa ek? WHY?

OK. let me tell you WHY.

honestly, I am suffering from back-pain quite often. dari masa pregnant lagi membawa ke sekarang. saya memang bergantung sangat pada ubat pain-killer. sehingga 1 tahap, saya akan telan sekali 3 biji pain-killer semata² nak kurangkan rasa sakit. every month saya akan balik PA berurut. cukuplah untuk melegakan & mengurangkan sakit untuk beberapa waktu.

besides back-pain, saya juga mengalami period yang tak berapa nak lancar aliran darahnya. berketul². agak menyakitkan tapi what else can I do. terima sajalah, ye tak?

alhamdullillah, since pakai PB ni, back-pain berkurangan. period lancar, no ketul². mula² saya tak percaya juga keberkesanan PB ni dari segi kesihatan. tapi sekarang, bila dah rasa sendiri kesannya, saya percaya. mungkin bukan 100% dari pemakaian PB, tapi berpunca dari pakai PB, 2 masalah saya itu berkurangan. jimat duit saya selama 2month sebab dah tak berurut. ihikssss

PB ni bukan corset pertama saya. dari zaman anak dara lagi saya dah buat collection corset. tapi seriously, PB totally gave different effect to myself compared to others corset. kalau corset lain semata² boleh perbentukkan tubuh badan, with PB, bukan sahaja luaran, dalaman pun "cantik" & sihat.


before PB


after PB (eeh, nampak rendang sangat lak)

personally, saya masih tak rasa yang saya dah susut kurus. berasa masih lagi seorang pengumpul lemak tegar. hahaha but Hubby Sayang pernah tegur perubahan saya. haish! terus bersemangat nak pakai PB 24/7 tau. nak nampak hasil, kenalah sabar menunggu & keep usaha. betul tak? mana ada pakai PB hari ni, next week dah turun 10KG. huhuhu

I am very happy to share what I've experienced since I'm wearing PB. yang elok & bagus, tak menjadi kesalahan untuk dikongsi, betul tak? feel free to contact me to have more chit chat about this beautiful product dearie

don't too worrying about the price because it is worth the penny...

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009