His 1st Birthday


playing with Tokwan

holla!

last Sunday baru berkesempatan buat birthday celebration for our hero kenit. postponed a month sebab takde available date on Mac. masing² ada hal pada hari Hubby Sayang tak berniaga.

cake Pororo & the gang




abaikan tangga tu




main ngan ballon before majlis




choc dipped marshmallow & lollipop

sebab Iskandar kecil lagi, kami buat yang kecil² juga. mood Iskandar ke laut sungguh hari tu. menjerit², mengamuk. tak cukup tidur & kepanasan agaknya. bawa dukung ke luar, elok girang bahagia. alahai anak. nasib baik ramai yang rajin melayan.












kembar Iskandar, Iqy

thanks to all for coming. siap terpaksa naik turun tangga sebab lift buat hal. phew! umah tinggi saya di tingkat 23. memang jaguh kalian semua! yang tak dijemput tu, harap tak berkecil hati. saya buat kecil² saja. insyaALLAH next time ye.

thanks also to Tok sebab sediakan meehoon putih, to Opah sebab sediakan laksa yang marvelous, Mak Ngah for delicious pannacotta & choc marshmallow, Mak Chu for babysit Iskandar, Tokwan, Atok, Pokcik and big thanks to Papa for the Pororo cake and everything!

4 Comments:

DDFABULOUS.COM said...

uncle D x dpt dtg coz bz kat red carpet ABPBH nun kat genting sana...huhu, x dapat nak rasa kek Pororo iskandar tuh...huhu

♥♥relyza♥♥ said...

patut buat besday kat genting...huhuhu

~I'M SHOPAHOLIC~ said...

happy belated birthday iskandar... sorry aritu aunty x sempat nak pegi sana.. :D

♥♥relyza♥♥ said...

thx aunty...
iskandar dah 1yr tau..bila nak jupe ni?

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009