Goodie Bag For Sale

* sticky post until all items sold *

hi peeps!

I just helped my sister to sell goodie bags & bekas telur that she still has in stock. suitable for weddings, engagement, birthday celebrations, given away as gifts, and so forth.




bekas telur
Qty: 1900
Price: RM 0.40/pcs


bekas telur
Qty: 4500
RM 0.40/pcs


paper bag
Qty: 980
Price: 0.60/pcs

for more information, contact me at relyza1410@gmail.com

please spread the word! thank you.

Anak & Bapa


Iskandar muka blur sebab baru bangun tidur


muka ceria


kembar seiras


suka kena agah


wish all this happiness will lasting forever, insyaALLAH. Amin.

Happy Monday

happy Monday dearie




wajah yang sentiasa menceriakan hari saya. kawan² pula macam mana?

Intro of Premium Beautiful

hi loveliness

this is my 1st entry about Premium Beautiful (i guess). well, it's good to share something good right. like sharing is caring. eceh!

rupanya ramai juga yang tak tahu apa itu Premium Beautiful or nama manjanya PB. mari saya cerita serba-sedikit tentang PB ni. sebelum cerita panjang², saya tepek pic PB dulu.


long bra


waist nipper


front & back of waist nipper


long girdle


one full set of PB

PB ialah korset no. 1 di Malaysia yang menjadi impian setiap wanita untuk memilikinya. PB telah banyak membantu wanita² Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan & kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

PB memfokuskan 70% untuk kesihatan dalaman & juga luaran, 30% untuk pembentukkan badan & memberikan 100% keyakinan kepada wanita. yang lebih menarik, pengguna PB akan mendapat warranty seumur hidup serta khidmat servis percuma. pengiktirafan dari SUPERBRAND memberi kelebihan kepada PB dimana ianya terbukti berkualiti tinggi & amat laris. PB juga disyorkan oleh American Chiropratic Associatio (ACA). selain itu, kandungan Far Infrared Rays (FIR) yang ada turut memberi kelebihan & membezakan PB dengan mana² korset di pasaran. saya akan buat 1 entry khas mengenai FIR ini.

dah tahu serba sedikit mengenai PB kan? apa pula kelebihannya pada kita? apa ekkkk

[1] instant result! lepas pakai, terus nampak kelangsingan badan. tak percaya? kena dapatkan 1 set dulu & lihat keberkesanannya
[2] melancarkan peredaran darah. pada sesiapa yang mengalami masalah period berketul, insyaALLAH masalah itu akan berkurangan
[3] mengurangkan senggugut/period-pain
[4] meningkatkan kadar metabolisme
[5] membakar lemak² tegar
[6] menstabilkan hormon badan
[7] mengehadkan pengambilan makan so kita boleh diet naturally. make sure ambil makanan seimbang.
[8] mengurangkan masalah sakit belakang
[9] memantapkan bentuk badan & kedudukan payudara - ala² Datin Maimon gitu. auwww!
[10] menggalakkan penghasilan susu
[10] menghilangkan strecth-mark selepas bersalin
[11] membantu mengeluarkan angin dalam badan
[12] membantu menyingkirkan toksin dalam badan melalui peluh yang terhasil
[13] membantu mengempiskan perut
[14] menurunkan berat badan

haish! kalau nak disenaraikan kebaikan PB ni, banyak sangat. lain orang, lain kesannya. samada lambat atau cepat, semua akan rasa kesannya, dari segi kesihatan dalaman & juga kecantikan luaran.

saya tak sabar nak lihat kawan² tampil menarik & maintain sihat. allow me to share my experience wearing PB with you. kawan² boleh rasa sendiri kualiti & material PB ini.

so, cepat² bertindak. capai phone masing² & SMS/call me at 012-352 3253. taknak SMS/call, boleh BBM me at 2696E694. takde Blacckberry, cepat add number tadi & WhatsApp freely dengan saya. takde juga application tu, boleh email saya di relyza1410@gmail.com ataupun chat dengan saya di YM saya anor_saliza. atau add FB saya & kita PM² di FB. kuasa teknologi, mendekatkan kita. eceh!

jom sama² rasai kehebatan korset ajaib ini!!

Why?

hi loveliness

just wanted to make a confession. I AM THE PREMIUM BEAUTIFUL USERS. yup, this is the most honest confession that I've ever made. ahaksss...kantoi exam paper pun tak pernah confess sejujurnya macam ni tau.

WHY I choose this PB corset? kenapa nak guna corset yang merepek betul harganya walhal boleh guna corset lain yang jauh lebih reasonable. kenapa ek? WHY?

OK. let me tell you WHY.

honestly, I am suffering from back-pain quite often. dari masa pregnant lagi membawa ke sekarang. saya memang bergantung sangat pada ubat pain-killer. sehingga 1 tahap, saya akan telan sekali 3 biji pain-killer semata² nak kurangkan rasa sakit. every month saya akan balik PA berurut. cukuplah untuk melegakan & mengurangkan sakit untuk beberapa waktu.

besides back-pain, saya juga mengalami period yang tak berapa nak lancar aliran darahnya. berketul². agak menyakitkan tapi what else can I do. terima sajalah, ye tak?

alhamdullillah, since pakai PB ni, back-pain berkurangan. period lancar, no ketul². mula² saya tak percaya juga keberkesanan PB ni dari segi kesihatan. tapi sekarang, bila dah rasa sendiri kesannya, saya percaya. mungkin bukan 100% dari pemakaian PB, tapi berpunca dari pakai PB, 2 masalah saya itu berkurangan. jimat duit saya selama 2month sebab dah tak berurut. ihikssss

PB ni bukan corset pertama saya. dari zaman anak dara lagi saya dah buat collection corset. tapi seriously, PB totally gave different effect to myself compared to others corset. kalau corset lain semata² boleh perbentukkan tubuh badan, with PB, bukan sahaja luaran, dalaman pun "cantik" & sihat.


before PB


after PB (eeh, nampak rendang sangat lak)

personally, saya masih tak rasa yang saya dah susut kurus. berasa masih lagi seorang pengumpul lemak tegar. hahaha but Hubby Sayang pernah tegur perubahan saya. haish! terus bersemangat nak pakai PB 24/7 tau. nak nampak hasil, kenalah sabar menunggu & keep usaha. betul tak? mana ada pakai PB hari ni, next week dah turun 10KG. huhuhu

I am very happy to share what I've experienced since I'm wearing PB. yang elok & bagus, tak menjadi kesalahan untuk dikongsi, betul tak? feel free to contact me to have more chit chat about this beautiful product dearie

don't too worrying about the price because it is worth the penny...

He's Driving

hi semua

hari ni nak share aksi² my kenit driving. mulut dia riuh buat bunyi konon bunyi kereta sambil tangan dia pusing² stereng. eceh! training nak jadi driver F1 ek sayang mucuk Mommy ni.


one happy family


Iskandar with Mak Ngah & Mak Chu & also Mommy


tengok mulut dia


excited exploring


happy!


check speedometer dah cecah berapa ek


mana ada car 2 stereng macam car Iskandar ni


tried to handle both stereng


eh, mana paddle minyak ni?


pilot?

satu kepuasan bila tengok Iskandar happy. tak takut langsung bila car tu bergerak². brave boy!

His 1st Birthday


playing with Tokwan

holla!

last Sunday baru berkesempatan buat birthday celebration for our hero kenit. postponed a month sebab takde available date on Mac. masing² ada hal pada hari Hubby Sayang tak berniaga.

cake Pororo & the gang




abaikan tangga tu




main ngan ballon before majlis




choc dipped marshmallow & lollipop

sebab Iskandar kecil lagi, kami buat yang kecil² juga. mood Iskandar ke laut sungguh hari tu. menjerit², mengamuk. tak cukup tidur & kepanasan agaknya. bawa dukung ke luar, elok girang bahagia. alahai anak. nasib baik ramai yang rajin melayan.












kembar Iskandar, Iqy

thanks to all for coming. siap terpaksa naik turun tangga sebab lift buat hal. phew! umah tinggi saya di tingkat 23. memang jaguh kalian semua! yang tak dijemput tu, harap tak berkecil hati. saya buat kecil² saja. insyaALLAH next time ye.

thanks also to Tok sebab sediakan meehoon putih, to Opah sebab sediakan laksa yang marvelous, Mak Ngah for delicious pannacotta & choc marshmallow, Mak Chu for babysit Iskandar, Tokwan, Atok, Pokcik and big thanks to Papa for the Pororo cake and everything!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009