Pavlova by Loova

hi hi hi

hari ni banyak entry makanan plak. sila stand-by tisu or besen or mangkuk bawah dagu/mulut masing² ye. saya tak bertanggungjawab jika PC or laptop or Tab or iPad anda rosak kena air liur. hahaha

sejak² pandai ber-Groupon, ber-Milkadeal ni, memang tiap hari la tengok promosi terkini & ter-best yang ada. sekali tu ada pasal pavlova. selalu dengar or baca orang makan pavlova, buat pavlova. saya ni tak penah buat apatah lagi makan. so, just give a try.






yummeh! terbaik dari ladang. ordered pavlova classic flavor with strawberry topping. hahaha seriously, 1st time cuba tak menghampakan. Hubby Sayang pun suka. siap tanya, ada lagi tak pavlova. hahaha

boleh order lagi lepas ni. credit to Diah yang introduced Milkadeal & Groupon ni pada den. gigih every morning check apa yang menarik. hohohohoho

for inquiries regarding this Pavlova, can call Loova at 017-325 3936 or email dearloova@gmail.com

4 Comments:

suezen said...

am craving for this!!!!

dinashuz said...

Dina pun ada beli deal ni... Ahad ni nak p collect pavlova from loova ni.. x sabar nyaaa lah nak rasa! sesedap kat alexis x? hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

sue: cpt order!

dina: anor tak penah makan kat alexis nye. pavlova ni sedap bangat! licin tau anor & Hubby makan

miss daya said...

i pun beli kupon tu haha.. baru ari ni nk redeem.. expired 4/4 tapi diorg bg extend.. hmm sdap eh?:-P

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009