Iceroom

hi dearie

selama ni tak pernah tau pun tentang Iceroom ni. bila Dila ajak lepak Iceroom Shamelin, I just said JOM! dekat rupanya dengan rumah. betul² sebelah KPTM Shamelin tu.

bila dengar Iceroom, saya terbayangkan bilik berciri ais & sejuk-beku. pastu, menu dia semua berciri sejuk-beku-ice. makan pun dalam bilik sejuk-beku-ice. gilor! rupanya makan ABC je takde bilik berciri ais & sejuk-beku. ngeeeeeeeeeeee


ada discount till today


left: strawberry flavor, middle: blueberry flavor & right: tropical mix flavor


Iskandar & cermin with Mak Ngah


excited tengok fan (kipas yer bukan peminat)








yummeh tau ABC-Iceroom ni. dunno what should I call the menu. ia macam ABC but got lots of flavor & ice yang dikisar tu pun amat lembut. cair dalam mulut. hahaha

nanti nak gi lagi. siapa nak ikut????

2 Comments:

zaizaluvme said...

wahhh...bling bling... mata bersinar2
meleleh air liur, dapnyer makan eskem panas2 cenggini...

KPTM shamelin? katner erk *loser -..-* kat shamelin perkasa dll tu ke?? hohoho, maapla geo tk berapa nk cemerlang.

arga dia oke tk? sama cam tuti fruti ke?? uhukuhukuhuk

♥♥relyza♥♥ said...

zaizaluvme, sapu sket air liur meleleh tu. hehehe
KPTM shamelin yg dekat dgn LRT pandan jaya.
price OK la. x more than rm10. ;) tak tau price tuti fruti sebab tak penah gi

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009