Bumbo Seat

hi dearie

SELAMAT HARI WILAYAH!

ok. saya kerja ye. border KL dengan office saya hanya beberapa meter je. alangkah bagus office declare cuti juga hari ni dengan alasan office betul² kat border KL-Selangor. aci tak???

saya rasa, semua Mommies belikan bumbo seat for your little one. tambah² bila anak dah boleh tegakkan kepala. betul tak? senang kot bila guna bumbo seat ni. especially time suapkan anak makan. advance sket, duduk dapur sesama kita main masak². hahahaha

i bought bumbo seat for Iskandar when he already 8m. blue color. adakah terlewat? ngeeeeeeeeee tak kot. sebab Iskandar still muat duduk dalam tu. tang peha dia tu sempit sket. peha ayam katakan. kehkehkeh...anak saudara Hubby Sayang yang dah nak masuk 3yr pun muat duduk dalam bumbo seat Iskandar. seat tu stretchable ke or anak saudara yang kecik??????

Iskandar bukan mau duduk lama² sangat dalam seat dia. bila dah bosan, mulalah meronta², menendang². kaki dia amat kuat okeh! mau terbalik dia bersama² bumbo seat tu. lihatlah gaya² Iskandar dalam bumbo seat dia.


mata ralit tengok TV


I'm melted!


tengah suap makan


btw, bumbo seat ni a little bit expensive kan? kalau ada yang second, better ambil yang second kot. sebab pakai sekejap je nanti. baby kan cepat membesar. melainkan your child jenis tak cepat membesar.

OK-lah! until next entry. gigihlah bekerja buat mereka yang bekerja hari ini. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4 Comments:

Qistin Fadzin said...

comelnye iskandar... qyrin pon suka duduk dlm bumbo seat waktu makan je... mknn dh abis, dia pon lonjak2 bdn nak kluar...

♥♥relyza♥♥ said...

Qis, bila diorang duduk dalam tu, jadi senang kita nak suapkan makan kan? qyrin memang blh geng dengan Iskandar. takmo duduk lama2 dalam tu. kalau mood tak baik, lagi la taknak duduk. sanggup menjerit2 daripada makan. ngeeeeeeee

Qistin Fadzin said...

heheheh... mmg boleh geng lah... qyrin pon suka mkn remote astro mcm iskandar ;D

♥♥relyza♥♥ said...

Iskandar say Hi to makwe Qyrin.
*gatal lak budak kenit ni*

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009