Army Crawl

hi sweetie

I don't really remember when Iskandar can do this step, army crawl. argh! rasa macam bad mommy sebab tak ingat perkembangan anak sendiri. even tak ingat, saya menyaksikan sendiri Iskandar buat tau. not that bad right?

since dah pandai memanjangkan langkah, habis 1 umah tinggi dia dah jelajah. dari dalam bilik ke living hall. dari living hall ke bilik no 2.


dari living hall or master bedroom ke balcony. agaknya suka tengok reflection muka sendiri kat sliding door tu. menelek muka ler tuh!


erk! scary ok. takut ada masuk paper "Bayi jatuh dari tingkat 23!". jangan buat Mommy & Papa glamour d amour dengan cerita murahan begitu yer Iskandar. ngeeee

favorite spot Iskandar dalam rumah, pagar ke dapur & ceruk living hall.



pagar tu dah jadi mangsa Iskandar test kekuatan gigi² dia. cat tu dah tanggal² dikerjakan Iskandar. haiya! ceruk tu lak berdekatan balcony. pas singgah ceruk tu, lawat balcony lak.

once a week MAX memang kena vacuum & mop. segala benda yang tercapai dek Iskandar akan dilap dengan wet tissue Dettol tu. kekonon menghilangkan kuman dirty² tu. paranoid Mommy!


pagar pun jadi buat tempat bermain

tengoklah, siap berlapik bantal sambil hayun²kan pagar tu. alahai anak....

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009