Cerita Aidilfitri 2011

morning dearie

sudah 14 Syawal hari ni. hari ni baru dapat buat entry baru. lama tau saya cuti raya tahun ni. from 28/8 till 7/9. hahaha memang raya sakan. tambahan pula 1st time beraya dengan Iskandar. happening sangat!

tahun ni beraya rumah kampung saya dahulu. i'm very lucky sebab 2 tahun berturut² beraya side saya dahulu. ihiksss...1st raya di Janda Baik, kampung Ayah. petang raya balik ke Slim River. Raya ke-2 baru pulang ke Sg Lampam, kampung Hubby. kami stay di Sg Lampam 4 malam. saja nak berehat lama di kampung Hubby.


my little family in purple


Papa & Iskandar


Mommy & Iskandar


hero kenit


bersampin till petang tau


big family of Aki with 4/10 of his children


1st cucu TokWan


kesayangan Tok


Moyang with his 1st cicit


menantu & Ayah mertua


raya tahun ni awesome! dapat kenalkan Iskandar pada saudara-mara. seronok collect-kan duit raya untuk Iskandar. Iskandar pun sporting je time beraya. semua orang nak dukung dia. dia pun OK je. tak menangis tak meragam. siap gelak² & main² lagi. alhamdullillah, Iskandar tak takut orang.

Mommy akan simpan baju Melayu & songkok Iskandar. 1st baju Melayu & songkok. kenangan woooo ngan anak pertama. ngeeeeeeeeee sentimental value is there.

raya tahun ni takde langsung snap picca lauk² raya. hahaha camera full with photo Iskandar. tak teringat langsung. alaaa, menu macam biasa je. lemang, rendang ayam or daging, ketupat, ketupat palas, lontong & kuah kacang. wajib ada & surprisingly, saya makan lemang dengan jayanya. makin membolat laaa saya nanti.

siapa ada buat open house? cepat jemput saya!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009