Zakat Fitrah

alhamdullillah!

Papa dah selesaikan tanggungjawab beliau Jumaat lepas. tahun ni, Papa bayar zakat untuk Mommy & Iskandar. last year Iskandar masih dalam peyut Mommy. ngeeee


settle cepat² tak yah pening² kepala dah. kawan² dah selesai bayar zakat fitrah?

1st Iftar with Iskandar

hello sweetie

Ramadhan this year was my 1st Ramadhan as Mommy to my little hero & 2nd Ramadhan as wifey to Hubby Sayang. takde apa yang special sangat except adanya Iskandar. dari berbuka berdua saja, tahun ni berbuka bertiga. ngeeee...

dah nak habis Ramadhan baru nak share cerita 1st time iftar dengan si kenit. 1st time iftar with Iskandar & Papa at Johnny's Restaurant, Jusco AU2. masa tu kami on the way back from PA to Cempaka. teringin nak makan steamboat. nasib AU2 ada Johnny's. sambil tunggu masa berbuka, boleh jalan² cuci mata.

Iskandar very behave masa kat Jusco. duduk diam² dalam stroller. bila tiba time berbuka, dia tidur. bagi chance pada Mommy & Papa berbuka dengan relax. good boy!


dapur Johnny's


tidur lena


Papa Sayang


stroller meriah with all his toys


ni je yang sempat di-snap. yang lain luper

ingat nak makan steamboat lagi. can we Papa????

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009