Our Little Crib

dah lama nak bercerita tentang little house kami ini. tapi asyik tertangguh & cerita pasal budak molat menjadi keutamaan. hehehe

alhamdullillah. segala urusan selesai akhirnya. penat & naik muak nak call almost everyday semua lawyer semata² nak pastikan mereka buat kerja ikut dateline. sampai satu tahap, kami terpaksa ke office mereka untuk tengok progress file kami. sp lembab!

a week after Iskandar lahir, kami dapat kunci rumah. syukur teramat sangat. Iskandar lahir dengan sihatnya & dapat rumah. so, bila dah dapat kunci rumah, kami mula planning macam². rasa macam nak buat segala benda at same time. pasang lampu, besarkan dapur, cat rumah, blablabla. tu belum lagi masuk cerita nak beli furniture, fridge, aircond, etc². pergh! indahnya berangan.


view from our little crib


swimming pool Iskandar

first thing first, kami decide untuk pasang grill & besarkan dapur. everything was handle by my Hubby Sayang since I was on confinement that time. Hubby Sayang was so excited when get the house. I was more excited when have Iskandar. hahaha

before renovation


after renovation but before new paint


new look, new paint

takde plak picca grill. yang biasa sahaja but white color. look modern. ihiksss...sekarang tengah process mengecat. jenuh & saya amat tak suka cat minyak. leceh! will update more about new paint later.

tinggi mengapai awan!

The Smile






senyuman yang bisa buat hati Mommy cair...
senyuman yang bisa buat Mommy tak tenang buat kerja di office...
senyuman yang bisa menghilangkan kepenatan & kekusutan fikiran Mommy...
senyuman yang sentiasa Mommy rindukan...

dari Iskandar Umar kesayangan Mommy & Papa

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009