Barut

till when our baby should wear "barut"???

I am considering to have new barut for Iskandar. of course with new size. Iskandar cepat berisi. barut yang ada dah sendat mendat, sikit je lagi boleh ikat.


suka pix ni. Iskandar nampak molat!

right now, need your opinion either i should order new barut or not...

3 months

pejam celik pejam celik, dah 3 bulan usia budak molat saya. macam² ragam Iskandar sekarang. ikutkan hati, semua saya nak share di my lovely blog ini. tapi, seriously tak tau nak mulakan macam mana.

saya cerita kisah injection 3 bulan Iskandar dulu yer. Khamis lepas (16/06/2011), Iskandar took his 3month jab. menangis sekejap saja masa cucuk jarum. yang lain² menangis sebab dah mengantuk nak tidur. berat pun bertambah. he's now 6.7kg! semangat tak? phew..patutlah Mommy cepat lenguh bila dukung Iskandar. ngeeeeeee

alhamdullillah, Iskandar tak demam lepas injection. balik rumah boleh main² dengan Mommy sambil senyum besar. tough little man!


sembang dengan Mommy before inject


bulat tak mata saya???

moga Iskandar membesar dengan sihat & bijak. Mommy rela sakit dari tengok Iskandar yang sakit.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009