Blueberry Cheese Cake

baru² ni saya amatlah teringin nak makan blueberry cheese cake. ada juga mencari tapi kebanyakannya blueberry cheese tart. tammo! nak cake gak.

penantian itu suatu penyiksaan. betul tak? agagagga at last, dapat juga saya makan blueberry cheese cake. big thanks to Secret Recipe sebab ada provide cake ini.


blueberry ia nampak lazat

saya beli cake ini untuk Kak Ngah & Abang. sempena birthday mereka pada 14 Jan lalu dan 27 Feb yang akan tiba. alang² beli cake, saya tempah ikut flavor yang saya mahu. agagagaga dont marah² yer Kak Ngah & Abang. baby nak makan.

Happy Belated Birthday Mama G


Happy Birthday Papa Boy

sessi makan cake ni berlangsung lepas majlis kenduri doa selamat. ala² desert la lepas lunch. ihikssss both birthday girl & boy dah tua. dah nak jadi auntie & uncle. agagagagaga

3/5 Engaged

macam² yang saya rasa dalam perut sekarang ini. kadang² terasa sakit. kadang² terasa pergerakan perlahan baby. kadang² terasa geli. yang pasti, sakit tu lebih kerap compared dengan rasa yang lain. huhuhu

last check-up dengan KK & scan dengan doctor KK, both bagitau kepala baby dah di bawah. bawah sangat². mereka estimated, baby dah 3/5 engaged. teruja ada, berdebar pun ada. no wonder saya kerap sakit² di bahagian bawah perut. tulang² pelvis dah mula bergerak menyediakan laluan untuk baby. even nak berjalan pun, kaki kanan saya tak boleh nak memijak sangat. saya rasa sakit tersangat pada tulang montot. ihikssss


credits to here

kalau refer pada picca atas ni, kepala baby right now di position -3. adakah baby akan makin menurun after this? agak², bila baby nak keluar ekkk

bila doctor bagitau macam tu, bermulalah sesi menghantar pergi ke office & mengambil pulang dari office oleh Hubby Sayang. saya dah tak mampu nak drive sangat. peyut sangkut pada stereng. agagaga

now, pantang saya mengadu sakit, cepat sahaja Hubby Sayang nak bawa ke hospital. saya yang takut & tammo pergi sebab takut kena tahan wad. Hubby Sayang memang dah tak sabar nak tengok baby. baby plak macam selesa je kat dalam ni. ngehngehngeh

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009