Advise On Set Bersalin

off sekejap cerita USS. sambung kemudian. takut muntah colorful plak kawan² if saya asyik cerita pasal trip ke USS. hehehehehe

sekarang ni, saya tengah usaha menyediakan barangan keperluan Mommy. barang² baby dah hampir lengkap walhal barang² untuk Mommy tak de. huhuhuhu kalau tak Mak tegur saya tempohari, memang saya takkan sedar diri. hahahaha

saya nak minta pendapat kawab² yang dah lalu pengalaman mengandung & melahirkan ni. saya plan nak beli set bersalin. tapi, tak sure mana yang better. can anyone suggest me? plssss really need your advise on this. saya tak tahu apakah criteria yang perlu saya consider if nak beli set bersalin ni.

kawan² ada pakai bekung tak?

Here We Come

finally, hari yang ditunggu tiba jua. seawal jam 4pagi, Hubby Sayang dah bangun & get ready. huhuhu saya juga yang bangun lewat. mengantuk dek penangan ubat gatal yang saya telan before tidur. berjalan jauh dalam keadaan sarat macam ni, segalanya kena lengkap. dari minyak angin ke ubatan. hehehe


time ni baru jam 6AM


dD yang uruskan segala urusan ticket bus. ouh ya! harga ticket bus ke USS ni RM25 pergi/balik untuk seorang. kami dah beli siap² masa book hotel. it's only cost me & Hubby Sayang RM120 for hotel & bus. berbaloi tak?

kena isi siap² Y-card. bus memang punctual. tepat jam 7AM dah panggil we all naik. tak penuh pun bus tu. really comfortable. alangkah best kalau bus KL ke JB macam tu? huhuhuhu

naik bus Odyssey


fill in Y-card Hubby Sayang

saya tidur sahaja masa dalam bus. mengantuk betul padahal hati excited giler. sampai Immigration Malaysia & Singapore je saya bangun. turun pergi cop dengan muka mengantuk. hahaha

we arrived Sentosa Island around 9AM++. hujan! tapi ianya tak membantutkan tujuan kedatangan kami. sekali menapak, takkan berundur. eceh!

finally!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009