Scratch

morning all

hero kenit saya tu ada habit yang tak tau bila start & bila akan stop. Iskandar suka sangat garu² kepala & muka dia. sometime nampak macam dia nak korek keluar mata pun ada. hahahaha ganas lak anak Mommy ni.

bila dia buat gitu, mulalah meninggalkan kesan calar-balar di kepala or muka. selalunya di kepala. seolah macam kepala dia gatal sangat. anak Mommy ada kutu ke? dandruff? nanti kita buat hair treatment yer. hehehehe






dahi dah tobek

to avoid more scratch, saya kena potong kuku Iskandar every week. itu pun depends. sometime, 3,4 hari sekali dah kena potong. kena make sure kuku dia sentiasa pendek. kalau tak, makin calar laaa kepala dia. kalau dengan Tokwan, Tokwan suruh dipakaikan mittens. hahahaa Iskandar dah besar la Tokwan. no need to wear mittens anymore.

kuku baby ni cepat grow kan? rasa macam baru sangat² potong pendek kuku Iskandar.

4 Comments:

Leonora Halim said...

alamak... cuba pakaikan mittens malam2 time dia tido je kut anor... usually masa tido baby tergaru lebey sket.. eheh..

Cindyrina (The Princess) said...

alo... kesian baby comey tu habis luka...

Cindyrina (The Princess) said...

alo... kesian baby comey tu habis luka...

Areda said...

same cam afiq..tengok dah ada tanda,,huhuhu

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009