He's Turns 6months

hi dearie

my little hero, angel of my heart turns 6month last week. alhamdullillah, Iskandar membesar dengan sihatnya & dengan jayanya. Iskandar anak yang aktif - kuat melompat bila kita dirikan. Iskandar juga anak yang bijak - seolah memahami apa yang orang sekeliling cakap dengan dia. Iskandar juga anak yang manja - semua orang manjakan dia. ihikssss


Mommy being excited nak prepared solid food untuk Iskandar. hari tu, Mommy dah buatkan puree betik. even tak sampai 5 sudu Iskandar makan, tapi Mommy happy! sebab Iskandar makan dari hasil air tangan Mommy. lepas tu Mommy try bagi biskut Rusk perisa oren. Iskandar macam kureng je ngan biskut tu. nanti Mommy buat puree buah lagi yer sayang.

sekarang, Mommy tengah nak list down menu menarik untuk Iskandar. seboleh mungkin, Mommy nak jaga pemakanan Iskandar dari sekarang. makan when it's time. hanya makan yang berkhasiat sahaja.

ouh my God, really miss him right now!

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009