Refrigerator & Washing Machine

hello sweetie

semalam hari yang agak memenatkan for my little family especially for my hero kenit. kami keluar dari tengahari & terus terjah kedai elektrik semata² nak cari fridge & washing machine. necessary stuffs for our little crib, at least for me. ihiksss...

Iskandar amat behave semasa di kedai. just merengek minta susu sahaja. yang selebihnya, Iskandar duduk diam² sambil mendengar SA tu bagi explanation about which fridge & washing machine is better.


Iskandar kusyuk memberi tumpuan

lastly, both of us choose 350 Litres Hybrid Plasma Deodorizer, 2 door refrigerator & 7.0kg Circular Air Intake, fully automatic washing machine.

features can be read here


overview can be read here

yeay! insyaALLAH by lunch time, shop will send the items to our little crib.

5 Comments:

Ms SZ said...

mesin basuh kite macam sama jer. hahaha. peti sejuk pon lebey kurang je. ruamh baru, barang baru.

Fasha said...

fasha pun guna washing machine tu gak. so far ok la, dah 2thn still takde problem apa2

Leonora Halim said...

sungguh khusyuk isk dgr tu... seb baik tak reti lagi nak mintak PSP ngan mommy dia kan? ekekeke... bila anor masuk rumah baru ni? excitednyaaaaaaaaaa....

azian abdullah said...

benda pertama yg saya beli ms dapat first salary. mesin basuh n fridge. hehe

♥♥relyza♥♥ said...

Ms SZ: sama ekk...mau tak baru semuanya. rumah kosong takde pape. ihiksss

Fasha: OK ek...kukuh & kebal tak? stok mencuci konpem 2,3hari nanti. hahaha

Leonara: alamak! dia tak yah minta memang dah ada. PS3 lagi. mommy keje malam, Papa ajar Iskandar men PS3. hahaha anor masuk insyaALLAH pas raya ni.

azian: erk....jap nak recall pe 1st thing anor beli masa dapat gaji...hmmmmm baju kot! kehkehkeh

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009