Iftar at Panorama Restaurant

hi dearie

sedar tak sedar, kita dah nak habis puasa. rasa macam baru semalam kita start 1 Ramadhan. cepatnya masa berlalu.

as usual, dah hujung² puasa ni, mulalah plan untuk berbuka beramai² bersama kawan². semalam, saya berbuka sama² kawan office. ihiksss...nak decide tempat punyalah payah. siap buat list tempat berbuka yang menarik. sampaikan Ali Maju Restoren pun masuk dalam list. hahaha...at last, Diela pilih & booked tempat di Panorama Restaurant. berbuka puasa dengan menikmati view KL, cantik bangat! the best part was all of us able to come for iftar. syok!

kalau tanya saya, saya memang fail sikit bab membuat penilaian. for me is OK as long as halal & perut boleh terima. the price really affordable. tak sia² Diela pilih tempat cantik ni. suka dengan view waktu malam. luckily, KL amat cerah malam tu.

so, macam biasalah. aktiviti snap sana sini secara sukati. ahahahahaha


the logo


number for reservation


with budak kenit. semput Mommy dukung Iskandar ke atas


Papa


all of us


lena Iskandar dalam pangkuan uncle D


agak luas tapi tak berapa ramai orang time tu


KL view


time ni dah mula sejuk


Nasi Goreng Seafood Cendawan


makan taim


my little family


tumpuan utama majlis


my angel


muka boring sebab kena duduk dalam stroller while Mommy & Papa ate

kat atas tu agak sejuk. if bring along your child, better standby sweater or blanket. kesian budak kecik kesejukan nanti.

2 Comments:

DDFABULOUS.COM said...

budak motak nie geram tulllll la uncle D pegang dia...pipi molat...nanti uncle D nak main2 ngan dia lagi...x puas, coz dia tido plak bila org nk main2 ngan dia...

♥♥relyza♥♥ said...

uncle D, skrg terasa sgt dia semangat n montel je bila bolen nak mandi. bila kuar, mommy memang tak larat nak dukung dah. huhuhu

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009