Daybed/Lounge Sofa

hello sweetie pie

tenggelam timbul saya lately ni kan? bila dah nak bersawang lovely blog ni, baru terkial² nak hapdet. so sorry sweetie. my gadget, pinky lappy been used by my little sister. al-maklumlah, student. perlukan laptop untuk buat assignment, cari extra note & also for some entertainment. hakhakhak

currently, my Hubby & I busy surveying furniture for our little crib. rambang mata wooooo. my idea is to have a very simple, modern & cute furniture which will fit our crib nicely. rumah kami amat comel lote. so, tammo nampak crowded dengan big² furniture. cukuplah sekadar memuaskan hati kami tiga beranak. ngeeeeeee

well, I'm really in love with daybed/lounge sofa. while Google-ing, ada yang namakan sofa ini as lounge sofa. ada juga yang namakan as daybed sofa. tak kesahlah nama apa pun, yang penting both name has same design.


macam menarik kalau rumah tepi pantai & ada sofa macamni


wud prefer dark color instead of white


like it!


love this most!

di KL, kat mana ada jual sofa style macamni ye?? tolong bagitau saya jika sweetie ada jumpa yer. dah berangan² kami tiga beranak sit on this sofa while watching TV. again, berangan itu sungguh indah.

tak sabar nak shopping furniture!!

4 Comments:

eynda said...

Yg last tu cun!! Tapi nak cari tu yg susah... lorenzo ada kot hehe...

♥♥relyza♥♥ said...

kak eynda, last tu memang super duper cun! memang gigih mencari sofa tu kak. pergi VivaHome dengan harapan adalah sofa ni. nan ado!

Cik Puan Fara said...

aku jmpe katil bulat cmni, kt OU.. rm12k

♥♥relyza♥♥ said...

diane, aku pengsan!!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009