Bila Tidur Meniarap

hye dearie

saya suka tiarapkan Iskandar semasa tidur. saya tengok, bila dia tidur meniarap, tidur dia lebih lena & lama. Iskandar juga bernafas lebih selesa & takda bunyi² halus.

tapi, bila lama² tidur meniarap, Iskandar mula berposisi seperti dalam picca bawah ni...




gaya tidur paling lena bila Iskandar meniarap.... macam² gaya anak Mommy ni.

5 Comments:

Fariza said...

comel. pict ats bg tgk punggung ea. hik3

Suzie said...

comel..hehe..tp dah mcm tertonggeng dah ni ;) btl la posisi meniarap n mengiring buat baby tido lena

my baby pula i baru realize minggu ni yg dia suka tido mengiring,everytime i tidokan dia mesti dia berkalih utk mengiring

Mrs.Qarlista said...

mak nad keje kat wad scn baby..selalu suruh nad tidokan delisha meniarap. tapi nad tak reti dan tak konfiden. hehe. sekarang ni kalau meniarap pun die melalak. tak pernah try bagi die tido meniarap pulak. anor dah biasekn iskandar tido meniarap since awal lagi kan..thats why nampak iskandar nampak sangat selesa..sweet dreams la tu .. :P

Leonora Halim said...

ahahhaa.. comeyyyyyyy... Armand pulak, JGN tiarapkan dia.... nanti dia bangun pastu sengih.. hish.. hangin mummy.. ahha.. so kena letak cam biasa.. nanti dia mengiring and meniarap sendiri.. takpe pulak.. heeee

♥♥relyza♥♥ said...

fariza: aah, tunjuk bontot tomey dia...hehehe

Suzie: aah memang lena sgt² sampai meleleh air liur. hahaha basah bantal.

Nad: aah, memang dari dalam pantang lagi dah biasakan dia meniarap. tu je cara nak bagi dia tidur lama selain tidurkan dalam buai. huhuhu

Leonara: hehehe anor dpt bayangkan armand terjaga & tersengih² pd mummy dia. noty boy!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009