Being A Mommy

almost 2 month pegang title Mommy. for the first time, saya sambut Mother's Day. selama ni sambut untuk Mak but this year as Mommy. nothing special, just a kiss from Hubby Sayang. ihiksss...

being a Mommy to our little Iskandar...

[1] tidur jangan harap cukup 8 jam. dapat tidur more than 2 hours kira dah beruntung sangat
[2] fikiran memang sentiasa pada Iskandar. Papa dah jatuh no. 2
[3] emotional...senang sangat nak menangis
[4] hilang rasa letih, penat, marah, mengantuk bila tengok wajah Iskandar
[5] surf Internet looking for baby's stuff. dah tak fikir barangan untuk diri sendiri
[6] try hard spend time sebanyak mungkin dengan Iskandar to cover masa yang terbuang ketika di tempat kerja
[7] terlebih berhati² and fussy
[8] jaga pemakanan sebab nak beri yang terbaik buat Iskandar thru my milk
[9] always try to give the best to Iskandar
[10] tak sanggup langsung nak berpisah dengan Iskandar, nanti mulalah cengeng sebab rindu dia

ikutkan, seribu macam rasa yang saya rasa sejak jadi Mommy kepada Iskandar. semuanya pengalaman indah buat saya sebagai seorang ibu. baru insaf dan sedar segala pengorbanan Mak saya selama membesarkan saya dan adik².

tak mudah menjadi seorang ibu tapi semuanya jadi mudah bila menatap wajah anak²...

5 Comments:

ally said...

anor..menjadi seorang ibu mmg sgt2 indah kan..we are superwomen..right?

♥♥relyza♥♥ said...

yeah..kita memang superwomen..super mommy!

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

✿ Happy Mommy's Day! ✿

aDieyZa said...

selamat hari ibu dear..

Leonora Halim said...

hapy mother's day anor.. :)

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009