Here We Come

finally, hari yang ditunggu tiba jua. seawal jam 4pagi, Hubby Sayang dah bangun & get ready. huhuhu saya juga yang bangun lewat. mengantuk dek penangan ubat gatal yang saya telan before tidur. berjalan jauh dalam keadaan sarat macam ni, segalanya kena lengkap. dari minyak angin ke ubatan. hehehe


time ni baru jam 6AM


dD yang uruskan segala urusan ticket bus. ouh ya! harga ticket bus ke USS ni RM25 pergi/balik untuk seorang. kami dah beli siap² masa book hotel. it's only cost me & Hubby Sayang RM120 for hotel & bus. berbaloi tak?

kena isi siap² Y-card. bus memang punctual. tepat jam 7AM dah panggil we all naik. tak penuh pun bus tu. really comfortable. alangkah best kalau bus KL ke JB macam tu? huhuhuhu

naik bus Odyssey


fill in Y-card Hubby Sayang

saya tidur sahaja masa dalam bus. mengantuk betul padahal hati excited giler. sampai Immigration Malaysia & Singapore je saya bangun. turun pergi cop dengan muka mengantuk. hahaha

we arrived Sentosa Island around 9AM++. hujan! tapi ianya tak membantutkan tujuan kedatangan kami. sekali menapak, takkan berundur. eceh!

finally!

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009