Diaper Bag

saya rambang mata nak beli diaper bag untuk baby. saya rasa, dah tiba masa yang sesuai nak get ready barang² baby yang nak dibawa ke hospital nanti. takmo nanti kalut or ada yang tercicir. so, saya decide nak guna diaper bag saja untuk bawa ke hospital.

ada 2,3 diaper bag yang buat hati saya cair. hahaha...cuba teka yang mana saya dah order?








memang time yang sesuai beli secara online. saya cepat letih kalau banyak berjalan. hehehe

nanti bila ia dah sampai, saya buat review OK.

5 Comments:

fia said...

saya suka yang pic yang last sekali sb banyak side dana mesti complete kita isi barang...bila time sy nak shipping mcm nie....

♥♥relyza♥♥ said...

fia, betul tu. yg last tu byk compartment kan...

fia said...

haah, mudah dan tak perlu banyak beg....

dialicious said...

cutenyer bag2 tu.to be honest diah x prepare apa2 pun lg hospital bag sbb blur xtau nk bwk apa pon.kecuali tmbh 1 set baju beg.tu jela rasanya kan..huhuhu..u expecting baby girl or boy?letakla latest pic u!heheh

♥♥relyza♥♥ said...

diah, aah. memang comel2 beg tu sume. anor dah dapat dah 1. tunggu wat review nanti. ngeeeeeee anor pun tak kemas lg beg. beli beg je dulu. ehem...agak2 boy ke girl? latest pic anor dlm latest entry ke USS tu. agagaga peyut besor

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009