Monthly Shopping

semalam, before final bola start, saya ke Tesco. as usual, every month bila dapat gaji, kenalah beli barang² keperluan harian Hubby Sayang & saya. nanti dah stay rumah sendiri, kena pula beli barang² dapur. ihiksss...tak sabar pula nak duduk sendiri sama Hubby Sayang & baby. masa tu baru rasa kehidupan berkeluarga sebenar. betul tak?

sambil beli barang² kami, saya tak lupa beli barang² untuk budak kenit dalam tummy molat ni. dah boleh slash pada certain things. bila tengok semula checklist, baru saya perasan banyak lagi barang nak kena beli. risau pula kalau tak sempat membeli. huhuhuhu

saya sempat borong:
[1] changing mat
[2] another 10 pcs napkin (Mak suruh tambah)
[3] disposable diapers
[4] sabun basuh baju baby
[5] toiletreis (yang travel set saja)

Hubby Sayang terkejut tengok saya memborong dengan bahagianya semalam. penuh kereta. kehkehkeh

ouh ya, saya nak bertanya pada kawan². maternity pad kena beli tak? agak² kena beli berapa banyak? brand mana yang elok? confuse & teragak² nak beli ni.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009