27 week

last Thursday, genap baby berusia 27 minggu. pergh! cepat je masa berlalu. tengok ticker kat sebelah ni pun, kurang 90 hari lagi untuk mendakap baby erat². seram ada, takut pun ada. excited & tak sabar pun ada. semuanya bercampur-aduk. hehehe

nah, saya nak tayang perut saya yang berusia 27 minggu. membesar bagaikan juara kan kan?


picca bersama adik² di Kuantan Parade

Khamis akan datang ni, saya akan melangkah ke 3rd trimester of my pregnancy. dupdapdupdap. hopefully semuanya berjalan lancar & selamat. moga saya & baby kekal sihat. alhamdullillah, sejak pantang betul² & ikut advise doc, saya dah jarang sakit² & demam. kuatkanlah semangat ini untuk terus berpantang...huhuhu

baby mula kurang kicking & moving sekarang. mungkin terbatas ruangan baby nak buat aksi. saya amat geli hati bila saya tekan² peyut molat saya, baby akan tolak jari² saya. seriously, I can feel it. mungkin badan dia or montot dia. baby marah Mommy kacau baby yer?

semalam masa tengok bola, Malaysia vs. Indonesia, baby punyalah aktif kicking Mommy. baby pun nak sorak & sokong Malaysia yer. nasib Mommy cepat² balik rumah. if tak, baby sambung tengok ManU plak. kehkehkeh

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009