Me at 17

since today is my special day, I'm wearing new cloth. my first maternity cloth. ahahahah motif sangat. dah la kerja shift malam, pakai baju baru pergi kerja.


me with my 1st maternity cloth. (masih meng'kaver' perut molat)

bukan nak bergaya ke tempat kerja. balik kerja jam 8AM, nak terus ke KK. rutin bulanan para ibu mengandung. sebenarnya, KK dah call saya last week. sebab saya tak datang almost 3 week. saya takut nak ke KK dah. gara² nurse buat tangan saya lebam almost 1 month masa ambil darah during my 1st checkup. terus serik. agagagaga masa ambil darah di Ampang Puteri hari tu, takde pun lebam² & sakit² tau. tak suka!!!

kesan lebam dulu

nak membeli lagilah maternity cloth ni. selesa dipakai & boleh cover kemolatan peyut. agagagaga any cadangan kat mana maternity cloth yang cantik²? saya suka plak maternity cloth yang design macam lama² & cute². ihiksssss

17 week & Usia Baru

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!

pinjam kek kahwin hari tu


HAPPY 17 WEEK TO BABY!!!!
hari ni, saya menyambut usia baru sama dengan baby yang baru juga masuk ke 17 minggu. kan best if usia Mommy pun 17 gak. bukan 17 minggu tau, 17 tahun! agagagaggaa

baby,
tahun ni first time Mommy celebrate birthday as a wife. last year Mommy celebrate sengsorang je. masa tu Mommy ngan Papa masih malu² kucing. nak ON ke tak ON. tapi Papa pandai ambil hati Mommy. Papa hadiahkan Mommy brooch, 2 set lagi. cantik! tapi sayang, ada 1 brooch yang kecil tu dah tercicir. since tu, Mommy tak pakai brooch Papa bagi. Mommy simpan molek², takmo hilang lagi.

baby nak tau,
dari last week, Papa asyik tanya pada Mommy nak hadiah apa. Mommy tak tau nak apa. ikut dalam list-dalam-fikiran, ada banyakkkkkkkkkkkk. nak henpon, nak jam, nak baju, nak kasut, nak handbag, nak wallet, nak kereta, nak rumah. hahaha Mommy tau Papa boleh bagi semua tu. tapi Mommy takmo. Mommy nak Papa & baby saja. Mommy nak kasih sayang, cinta & perhatian Papa selamanya untuk Mommy & family kita nanti. tiap tahun hadiah ni Mommy nak. ngeeeeeeeeeeeeeee tak kisah tentang hadiah. Mommy tau, Papa tu full of surprise.

baby kena kuat tau duduk dalam tummy Mommy ni. baby kena berjaya lalui tempoh 40 minggu ni. nanti Mommy & Papa bagi banyak hadiah bila baby keluar nanti.

moga baby jadi anak yang sihat & kuat! sempurna iman & akal. Amin.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009