Terima 2 Cucu

dah lama nak cerita kisah gembira ini

PIL saya super-duper-happy sebab anak & menantu keduanya preggie. menantu akan melahirkan in Mac while daughter akan melahirkan by April. if tak silap calculation, selang 2 minggu saja.


saya with SIL masa hari pernikahan saya

semoga kedua kami & baby sihat walafiat sentiasa sepanjang tempoh mengandung ini. ini anak ketiga buat SIL & pertama buat saya. hehehe

Super Grand Wedding

awesome! wallah!!!

tu saja yang mampu diucapkan ketika tengok semua picca wedding ini. terlihat picca ini dalam FB Azam Neurmaya. rasanya ini wedding anak perempuan owner Hard Rock Cafe KL, Hotel Concorde, Tan Sri Syed Yusof Syed Nasir, who also known as Tan Sri Jojo. decoration including dais by NGI & wedding planner, including wedding dress by Rizalman. jom layan picca sekitar majlis resepsi & juga pernikahan.




macam princess


dais by NGI. superb!










love the details








all picca credits to FB Azam Neurmaya

kalau nak tahu info tentang photographer ini sila ke blog beliau di sini atau website beliau di sini.

cantik tak? giler apa kalau kata tak cantik. agagagaga perasan tak, the bride look like Pretty Zinta, one of Bollywood's actress.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009