Bertukar EDD

macam pelik plak boleh tukar² EDD kan? hehehe not my fault! disebabkan irregular period yang saya alami, gynae tak dapat nak berikan EDD yang tepat & juga usia kandungan saya. kena tunggu kandungan besar sedikit baru boleh nak scan & ukur.

so, disebabkan nak collect scan pic of our baby for every month, saya gigih ke KK & buat ultrasound scan. our baby so cute inside my tummy. dia ala² macam tengah ruku' or maybe sujud. diam saja dia masa doc tunjukkan pada saya kepala, tangan, badan & kaki dia. haish, geram betul. tak sabar nak peluk cium dia nanti.


nampak tak kedudukan baby yang seperti tengah ruku' or sujud?

doc pun ukur kepala & tulang peha dia. doc said i was 15 week pregnant!! REDD (tak tau R stand for what) will be 24 Mac 2011. terus rasa macam². happy ada sebab tercepat untuk lihat baby. gementar pun ada sebab tercepat nak beranak. agagagaga

terus bagitahu Hubby Sayang about this. Hubby Sayang pun excited & terus pesan macam² pada saya. muah!!! banyak² pada Hubby Sayang. Hubby Sayang risau dengan kesihatan saya yang tak menentu kebelakangan ni.

balik rumah, terus tukar ticker. see the different?


¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009