Pengantin Baru Nawal & Firdaus

lama betul tak posting. ada la kot dalam 4 minggu kan? hehehe...dah la lama tak posting. tetiba wat entry pasal kahwin. adoyai!

anyway, atas jemputan pengantin, saya berjaya sampai rumah pengantin around 8 malam. gigih pergi ni. siap pakai baju nikah. nak putih punya pasal disamping tammo menghampakan pengantin. nasib baik muat lagi. tapi part perut tak boleh nak cover plak. haish!

saya pergi dengan Kak Ngah, adik saya yang di SA tu. Hubby baru start kerja lepas cuti raya yang amat lama. Hubby tak berapa bagi actually, risau saya drive jejauh sengsorang. but, alhamdullillah, semuanya selamat.

malam pernikahan Nawal amat cantik & wangi. wangi sebab bau fresh bunga melur. ada juga bau bunga rampai. Nawal amat cantik dalam persalinan Unaisah. Unaisah did great job! Nawal juga amat cantik di-transform oleh Lova. eeh, ini pujian bukan membodek ok. pujian tulus ikhlas dari pengantin basi. agagagagaga

ramai juga blogger yang datang. tapi saya seriously tak recognize mereka except Dhiya, Lynda, Yaya, Qistin (if im not mistaken) & Acik. muka masing² dalam picca lain, in real lain. sorry ya pada kawan² blogger sebab saya amat penyegan nak bertegur-sapa tadi. gedikssss!


pelamin melur Nawal




pengantin baru bersama pengantin lama


seorang gadis yang dah ready nak bertukar ke status seorang isteri


kamar pengantin tempat saya melepak


with Acik, one of the blogger

sorry, pic banyak kureng sket quality-nya. yang tu semua saya akan upload dalam FB nanti.

to Nawal & Firdaus, semoga ikatan perkahwinan ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat. moga kalian berdua menjadi suami isteri mithali & dikurniakan anak yang comel². semoga sentiasa diberkati ALLAH swt.

Amin.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009