Duta Pangkor 2

holla!

sekarang dalam Duta Pangkor 2. masa di kaunter, staff resort ada tampalkan sticker logo resort. ID sementara tetamu resort supaya senang staff resort nak recognize masa pick-up resort guest kat private jetty mereka. phew, panjang lebar explanation.


sebelum feri angkat sauh, kami berdua galak bergambar. hohohoho perasaan adalah teruja sangat². first time bercuti together² tau. kat private resort lagi. wah!




OK ini tipu. another camera snap this camera. hahaha


kami yang gegeh bergambar


my Hubby Sayang yang saya sayang sampai mati


cutey wifey

enough for today. sebenarnya kemalasan tahap max untuk menaip cerita secara panjang. tepek pic dulu aci tak?

best woooo cuti² sama hubby. "Sayang, jom kita gi lagi. boleh naik Duta Pangkor 2 lagi. hikhikhik"

Pangkor Island Beach Resort


morning dearie

yer yer, kami berbulan madu sambil berlibur merehatkan otak & badan di Pangkor Island Beach Resort. kami check-in 15 Jun, sehari lepas majlis di rumah Hubby Sayang. aci ngelat dari aktiviti mengemas rumah yang macam tongkang pecah. hihihi...kami pergi dengan voucher, hadiah perkahwinan pemberian kawan Hubby Sayang. berbaloi²! total penginapan 3hari 2malam kami di sana only RM600++ including RM440 for the voucher. nak voucher lagi!!!! (sila berhenti merengek mengada sebelum kena lempang laju²)

sampai di Terminal Jeti Lumut, kami park IVee di parking bertingkat nearby. untuk 3hari parking, it cost us RM15++ only. murah, kan?

sambil terkedek² jalan sambil seret beg & berposing segala masa Hubby Sayang gegeh snap² pic, kami terus ke kaunter tiket Pangkor Island Beach Resort. tammo terlepas next ferry schedule. ihiksss

untuk ke resort ini, mereka sediakan feri khas untuk para tetamu mereka yang akan terus ke jeti mereka sendiri. ala² private jetty la neh. saya akan update kemudian harga tiket untuk 2orang pergi/balik yer. terlufer! ferry resort ini ada banyak schedule. sila pilih secara sukahati bila masa untuk sampai sana. ngeeeee

feri kaler kuning yang tengah tunggu kat Berth 2 ini yang akan bawa kami straight ke private jetty resort itu. tak penuh pun feri tu. ada 3 couple lain. saya rasa newly-wed gak tu. hihihi tetiba kepochi.

okeh! masa untuk naik feri. continue bila dah sampai private jetty resort tu nanti ekkk..
"Sayang, tunggu aNoR"

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009