Make Up For Nikah

hello dearie

mari kita sambung cerita² mengenai ONE Day kami. haish, mahu sebulan takpun berbulan² baru habis cerita pasal ONE Day ni. hehehe kawan² jangan muntah colorful okeh.

OK, now nak review mengenai makeup plak. at very last minute, saya booked another MUA. sebab? haaaa will story about this in another entry. entry versi maki-hamun hahhaha (gelak secara jahat)

ni antara pic yang molek² nak tayang makeup untuk hari nikah. adeh, saya tak larat nak edit banyak². main tepek mana ada jek. ngeeeeeeee






saya puas hati dengan makeup masa nikah. tak tebal tak nipis. makeup dari petang untuk acara bertunang bawa ke malam untuk acara nikah. ramai puji kata cantik. apa² pun, credits to my MUA.

kisah di sebalik? hahaha MUA dah sampai awal. around 3PM++ dia dah sampai. saya plak tengah bersiram. pastu, boleh plak kami melayan perut yang syok wat lagu rock. makan² dengan senang hatinya. siap meratah lauk bagai. ngeeee ikan sembilang masak berlada. siapa yang tak terliur, kan? (buruk perangai panten neh)

start makeup around 4PM++. sekali, rombongan Hubby Sayang sampai sharp on time, 5PM. memang dah agak yang discussion amat ringkas. so, kalut sikitlah kami² yang dalam bilik ni. dengan kanak² yang setia menjadi penonton (bajet macam retis OK) saya yang tengah dicantikkan, keadaan bilik agak padat. hahaha walau dalam situasi didesak, my MUA berjaya buat saya jadi cantek! thx CikYip

pasni saya cerita mengenai makeup hari sanding yer. sabar tau

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009