Hantaran Kaler Pink

Hello sweetie

my hantaran to my Hubby Sayang. simple but sweet & nice. decorate by dD.

ada kisah disebalik proses menyiapkan hantaran ini. hehehe around 12PM hari nikah, baru dD settle dengan tugasan dia. tu pun lepas my lovely Mak mengamuk bising² sebab hantaran tak siap lagi (dD, ingat tak macam mana Mak aku bising? ngeeeee)

memula, saya with Kak Ngah mengadap hantaran² tersebut. kami hias & gubah ikut rentak tangan kami. memang sempoi giler! ater, tangan takde seni yang membuat. around 2AM hari nikah, dD start ngadap semua hantaran tu. alhamdullillah, he did it! all my hantaran super gorges (pada pandangan mata saya laaaa). mungkin tidak pada mata orang lain. as what I always said, lain orang lain taste.


hantaran berkaler pink dari saya untuk Hubby Sayang




hantaran kaler pink together² hantaran kaler yellow

ini saja koleksi hantaran untuk each item. hopefully ada yang lain dalam camera OP.


ring for him & potpouri. hantaran yang paling saya suka


shoe & socks


watch & specs


perfume ini amat wangi & rasa nak mamam


Baju Melayu & sampin Tenun Pahang. sampin tu hadiah dari Ayah untuk menantu sulung


Sepasang kemeja & seluar


wallet & belt

ini sahaja yang ada. nanti saya update pic hantaran yang lain yer.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009