Me With Geng Borak@Cari.com

lepas office-mate datang melawat saya dalam bilik panten, geng kepochi Borak@Cari.com plak menerjah. hahaha kecoh sekejap kami bila berjumpa. sempat lagi bergosip bagai. korang ingat lagi tak kita gosip apa hari tu? ngeeeeeeeee


tengok tu...handbag kaler purple tu. menarik perhatian ramai tu. kehkehkeh...
thx babes sebab sudi datang jauh². tak sempat nak jumpa tehah & rissa. thx also for the lovely gifts.

Me With MS

haaaaaaaaaaaa

korang jangan ingat MS tu "Morning Sickness" plak. awal lagi kot saya nak ber"MS" nye. hahaha MS tu short-form nama company tempat saya mencari sesuap nasi. eceh!

best sangat sebab semua datang on our ONE Day. siap usung 2 kotak besar hadiah tu. masa mereka datang, saya tengah tunggu hubby cayang bersiap². so, saya ajak semua sekali naik ke bilik panten & bersessi menggedik bergambar beramai² bersama panten. ngeeeeeeeeeeee


with female staff. Kak Siti tak dapat nak attend due to personal matter


with 3 heroes in MS

so, lepas ni giliran siapa?

Me With http://sukehatila.blogspot.com/

sebenarnya, dunno how to start entry pasal ONE Day kami. kira ini ala² entry penyedap cerita daripada my lovely blog bersawang tada hapdet. hehehe

selama ini hanya kenal thru comment di blog or YM or SMS or calling². tak sangka si dia yang cantik macam anak arab mata beruang ini sudi datang ke majlis saya.

tadaaaa...
ini dia bride-to-be, insyaALLAH, after raya this year will become wife to her fiancee (aiseh Nawal, aNoR forget la ur fiancee's name) & move to JB. am I right dikNawal?


masa ni tak pakai veil & crown lagi. dikNawal & Baiti datang awal & rush balik sebab kena attend wedding lain after that.

thx so much dear for coming.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009