Pengkritik Tegar

tadi entry happy², tetiba terselit entry emo. hahaha

saya OK. very² OK. saja nak share kat sini. pada saya, it's normal. bak kata pepatah "rumah dah siap, pahat masih berbunyi". erk, macam ada silap sikit je ayat pepatah ni. argh! tak kisah, asalkan same meaning. ngeeeeeeeeeeee

ramai sangat yang nak jadi pengkritik. saya tak hairan pun. majlis dah selesai pun. semua dah selamat. saya pun puas hati sangat². mereka² tak tahu sebab musabab saya pilih design begini, warna begitu, corak macam ni & blablabla... Lagipun, ianya hari bersejarah saya, kan? terpulang pada sayalah nak macam mana. pada pandangan mata saya cantik & hati saya puas, so buat apa saya kena puaskan hati yang lain? sakitlah weh kalau kita kena tanya pendapat setiap orang semata² nak puaskan hati orang lain. ada orang kisah hati kita tak?

sometime, kita kena consider juga hajat orang² tua dalam keluarga. dilema sungguh!

Lovely Dais

ada banyak menda nak cerita, nak share dengan semua. tapi, kawan² semua kena tunggu tau. currently, my Hagumi ada di PA. tak sempat lagi nak balik sana ambil. Eya pun tinggal kat sana dulu. kasi rest.

saya singgah blog RassWeddings. eeh, ada pelamin sayalah. teruja seketika. hahaha



cantik tak? korang kata tak cantik pun, pada pandangan mata saya, ia amat amat cantik! hehehe

nanti saya cerita kisah² lain yang berkaitan ok

1st entry as a WIFE

hye all!!

this is my first entry as cutey wife to my ucuk hubby, HAFIZUL BAHRIN. omg! omg! masa tengah type entry ni, kerinduan melampau melanda. hahaha sila jangan muntah ijo.

being a wife to my love is the best thing in my life. serba-serbi berteman. time makan, dah ada teman di sebelah. nak minum, dah tak buat segelas dah. nak keluar, ada yang escort. pergi-balik kerja ada yang hantar. nak tidur, ada yang dodoikan. 24/7 ada yang menjaga. ahakssss...everything is perfect!!!

kami masih ber'mood' raja sehari. al-maklum, masih berdua lagi. rasa macam masih bercintan-cintun je. alhamdullillah, semua berjalan lancar. saya sebaik mungkin cuba menjadi isteri terbaik buat my hubby. seboleh mungkin nak sediakan segala²nya buat beliau.

kalaulah dari awal² tahu begini indahnya rasa hidup berkahwin, sah² lepas cukup umur dah minta parent kahwinkan. hahahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009