Marah Gila!

wey...

ko ni janji macam mana? ko janji hujung bulan, ko nak tunggu hujung tahun plak ke? pejadah macam sial ko neh hah? orang lain nak buat, ko nak buat gak. tapi satu apa konsep bisnes ko tak faham kan? ikut sukatimakpakko tukar sana sini, cakap tak serupa bikin semua. nak duit baru kerja jalan. konsep mana ko pakai weyh.

aku belajar komputer, software semua tu tapi still dalam syllabus aku ada subjek bisnes. sikit sebanyak aku tahu juga basic. ko tu? macam tak tau basic langsung!! ada gak subjek agama. jatuh munafik kalau dah berjanji tapi tak tepati janji itu (correct me if im wrong). ko tahu tak? aku takde nak kata ko munafik ke apa. tapi ko boleh fikir sendiri la tahap ko kat mana, sebab ko tu suka sangat berjanji palsu & cakap tak serupa bikin.

argh!!!!! seriously aku memang hangin gile kat ko!

Wedding Bunting

10 hari lagi!!!!

saya memang buat gila. baru nak buat wedding bunting. esok hantar print. malam ni baru nak edit ngan Kak Ngah. hahaha

sebenarnya, bunting & banner ni takde dalam list pun. suddenly Ayah request. so, tammo menghampakan Ayah, saya akan buat. pic pula ambil secara rawak dari pic kami berdua masa keluar ngedit. hahaha simple.

nak tanya sket neh. katne boleh jumpa pic holder ke pic stand (saya tak tau apa nama ia) seperti dalam pic? saya cari tapi tak tau katne. uhukssss


tetiba rasa nak wat banner giant size macam pic bawah ni. hahaha letak kat jalan masuk utama PA. agak² Ayah approve tak?




pic taken from here

yang kecik tak siap lagi, dah verangan nak buat yang besar. hahaha

Wedding Dress

hi all

agak lama tak bercerita pasal baju panten saya & mr X ni. kami dah banyak kali ke sana. saja nak tengok progress sambil memberi komen & kritikan pape patut. hahaha gila kejam saya kan? well, saya bayar maaaa. so, saya berhak nak demand. it's our money!

ok ok. later kita story lain. nak tunjuk sipi² baju yang dah 65% siap. dah snap lama pic ni. masa bulan April lalu. beading pun takde lagi & tak siap. ngeeeeeeeee




ntah macam mana la rupa baju pantenku ini. takutnya................

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009