Goodie Bag

hello peeps!

today Mak & Ayah akan balik dari Kuantan. sebelum mereka sampai, saya perlu siapkan apa² yang boleh. tammo Mak risau tengok banyak perkara tak siap lagi. ihikssss

sekarang tengah gigih tebuk lubang brown paper bag. baru ambil lepas Maghrib tadi dari Nad Ole-Ole Manis. bakal pengantin baru gak tu. senang deal dengan Nad. Ahad saya call dia, Isnin dah boleh COD barang. tQ so much Nad. opsss....big thanks also to Huda sebab tolong risaukan tentang preparation saya & bagi suggestion yang amat² banyak. tQ dear!

brown paper bag ini akan jadi goodie bag dari saya buat para tetamu. item dalam dia....biarlah rahsia! eceh...lepas dah siap tebuk lubang ni, nak kena potong reben plak. chaiyok aNoR!


nak tahu berapa banyak yang perlu saya tebuk? 1000pcs oke. para penolong saya, sila siap sedia. ekekeke

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009