PutaQ Alam

entry ni ala² sambungan dari previous entry.

ntah, bila dalam hati dah berasa pelbagai rasa, apa jua yang berkaitan akan dianggap negative. i know, it is bad. tambah² dengan masa yang sudah hampir dekat.

btw, rasa macam nak bertukar menjadi GORILLA. boleh tak? rasa nak pergi memaki-hamun orang² yang berkaitan. "Wei, ko tak faham ke apa aku rasa sekarang? 3 weeks pada ko macam 3 bulan lagi je kan? dengan confident ko cakap boleh settle. dah la cakap PUTAR ALAM. kat aku cakap lain, kat orang lain ko kata lain. padahal soalan aku tu sama je ngan soalan dia!

yer yer. saya hampir menjadi sawan. sawan sebab orang yang bertanggungjawab seolah sedang permainkan saya.

rasa nak cancel everything!!!!!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009