Dedicated To YOU

holla

masa berjalan makin pantas plak rasa. ada lagi 3 weeks & 5 days before our ONE day. apa saya rasa sekarang? urgh!! rasa nak stop-kan masa. boleh tak?

well, saya a little bit frust with my 'vendor', one of them. dari awal lagi, saya tak ambil ramai vendor for ONE day ini. memikirkan masa yang suntuk & takmo memeningkan kepala sendiri. hrmm...kalaulah saya tahu begini jadinya....

"well, YOU got the talent. YOU're damn creative. YOU're very understanding. but plsss lah. dont under estimate others. rezeki yang ada jangan tamak sangat. when YOU said/suggest this, dont at the end YOU sukatimakpakko change to that. YOU gave us/me the very very very ridiculous excuses. apa KAU ingat AKU tak mampu nak bayar KAU ke? I'm the CLIENT. I'm the one who will PAY YOU. so, I have the right to be fussy, to push YOU or whatsoever to call because it's our MONEY! i repeat OUR MONEY!!!!! when YOU said that, just deliver to us as what you said. setakat cakap mulut, semua orang boleh. tunjuk bukti dulu baru boleh sembang kencang arrr...."

hrmmmm...i dont know how to control myself. ada lagi 3 weeks++ saja. apa pun saya tak nampak lagi. damn!!

insyaALLAH, kalau hari ni orang buat kita, esok lusa orang buat dia balik. ALLAH tu MAHA ADIL & mendengar doa hambaNYA yang teraniaya.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009