Lifetime Wishlist

dah lama rasa nak update sikit "My LifeTime WishList" kat tepi tu. punya macam² wish yang akan diusahakan untuk dicapai. ya ALLAH, moga Engkau makbulkan permintaan hambaMu ini...amin.


cepat², trace out penambahbaikan yang berlaku. hikhikhik

Penyegar Hati


kadang², sekeping picca mampu memberikan rasa tenang & damai pada kita.

Hadiah Mother's Day

morning all

semalam adalah Mother's Day buat semua para Mak, Ibu, Emak, Ummi, Mummy, Mom, Mama, Bonda & apa jua panggilan buat insan yang melahirkan kita. fuh...syahdu plak saya pagi² ni.


saya & Mak.
sila abaikan ketembaman saya dalam pix ini

alhamdullillah, setakat ini, saya adik-beradik tak pernah terlepas sambut Mother's Day sama Mak. kalau tak belanja makan, kami sekadar berikan hadiah untuk Mak. kek² ni Mak tak bape favor sangat since penyakit kencing manis Mak tu.

set wangian buat Mak tersayang

Happy Mother's Day Mak. Along, Angah, Abang & Adeq sayang Mak banyak². tQ kerana menjaga kami dengan sempurna selama ini. love you always...

next year, saya sambut Mother's Day dengan 2 orang Mak plak. ngeeeeeeeee

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009