Japanese Cherry Blossom

holla all

mentang² wedding theme saya 'cherry blossom', seboleh²nya semua perkara dalam life saya mahu yang berciri 'cherry blossom'. hati saya amat senang bila mendapat collection berciri 'cherry blossom' ini. yang penting, PINK! hahaha gilor pink betui


jatuh cinta sungguh pada 'cherry blossom'. cantik, kan? alangkah bestnya jika kita boleh tanam di Malaysia. duduk piknik bawah pokok 'cherry blossom'. adussss romantiknya!


yea!yea! saya ada perfume baru. (harap² mr X tak marah sebab beli ini). ngeeeeeee......
suka sangat bau ia. wangi sangat². berasa seperti berasa dalam taman bunga. plus, bau ia juga fresh & soft je. ouh, i'm melting now! hahaha... inilah diri saya...amat sukakan wangian.

haaaa cepat pergi serbu Body Shop. rm79 sebotol. ada promotion sempena Mother's Day.

Lampu

pepagi dah entry pasal lampu. hahaha

semalam pergi Avalon Top Lamp berdekatan Tesco Ampang. agak rambang mata saya mencari² lampu berciri romantis. ouh! amatlah gedik diriku ini. disebabkan lampu untuk dinding dikepala katil tak dapat dibuat kerana ciri² katil panten saya, saya mencari lampu gantung yang berciri cantik, romantis & menarik.

dari tingkat bawah saya ke tingkat atas. ada 3 lampu yang membuatkan saya jatuh cinta.


suka yang ini sebab yang tengah tu warna pink. rm350 yer


lampu ia boleh ditukar² bergantung pada mood anda. rm400 ok


lampu ini ada remote & 3 cahaya yang boleh ditukar². i like & it will cost me rm420. dang!

nak cari sponsor-lah untuk lampu. anyone???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009