Apa Korang Rasa, Kalau....

Apa korang rasa, kalau.....

[1] korang tegur kawan korang kat messenger, lebih kurang 5 minit lepas tu, kawan korang tu sign out?
[2] korang call/SMS kawan korang, tapi kawan korang tu wat derk je pada korang?

ntah lah, hati manusia kita tak boleh nak duga kan? kalau pun ada buat silap, tersalah kata...selayaknya buat macam tu ke?

it's general yer. kalau saya ada buat salah, silap kata & laku yang buat kawan² terasa, terguris hati...saya minta maaf. saya pun manusia biasa, tak lepas dari kesilapan laku & keterlanjuran kata. yang mana ia berlaku tanpa sedar saya.

again, hati manusia tak boleh diduga.....

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009