Apa Korang Akan Lakukan, Bila.......

entry a bit emo sket. haish, dah lama tak emo² ni kan. sekali sekala layan perasaan, tak salah kan, kan?

Apa Korang Akan Lakukan, Bila.......

[1] Apa yang korang cuba katakan, disalah-tafsir oleh orang yang korang sayang?
[2] Apa yang korang lakukan, disalah-mengertikan oleh orang yang korang sayang?
[3] Kesukaan atau hobi korang dipertikaikan?
[4] Kesabaran korang mencapai limit yang ada?

whoaaaa!!!

Invitation Card

finally!

yup yup. my wedding invitation card yang dihantar printing telah siap. now, dalam proses finishing plak. hehe saya & Kak Ngah pening memikirkan nak buat macam mana. al-maklumlah, Along dia ni fussy giler! nak begitu, nak begini. nasib Kak Ngah amat sabar melayan.

walau apa pun, big thank to Kak Ngah & the gang kerana sudi mengadap kad². bukan side saya sahaja, tapi side mr X juga. (Sayang, sila belanja mereka makan mewah yer)

pada mereka yang banyak ber"D.I.Y" untuk wedding korang, sila tambah SABAR dalam hati berguni² yer. kalau tidak, mahu hari² perang saudara tau. hahahaha

Pic Entry Semalam

nizaa, nah pic. hehehe


sekarang, nak cari tutorial DSLR ni banyak² & bagi mr X study. hehehe


source from here

cantik, kan???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009